Skip to main content
18 maart 2020

Uitstel van belastingbetaling makkelijker en sneller

Aanvankelijk diende u bij uw aanvraag tot uitstel van belastingbetaling direct een rapport van een deskundige mee te zenden. Vanaf heden is deze regeling versoepeld en mag u de rapportage van de deskundige in een later stadium indienen (uiterlijk 4 weken na de aanvraag van betalingsuitstel).

Hulp nodig bij aanvragen uitstel belastingbetaling?

Als u dat wenst kunnen wij de aanvraag tot uitstel van belastingbetaling voor u verzorgen. Aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Onze medewerkers zijn er klaar voor om snel te handelen als dat nodig is. Ook kunnen zij u voorzien van het benodigde deskundigenrapport.


Lees meer actuele berichten van onze Corona Helpdesk | schrijf u in voor onze Corona nieuwsbrief


DISCLAIMER
In dit nieuwsbericht verstrekt SKN algemene informatie gebaseerd op de ons thans bekende informatie en de thans geldende wet- en regelgeving. Voor zover dit nieuwsbericht juridische informatie verstrekt, beoogt SKN niet om juridisch advies te verlenen voor uw concrete situatie. De inhoud van dit nieuwsbericht is door SKN met zorg samengesteld mede op basis van door derden verstrekte informatie. SKN aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheid of onvolledigheid van de verstrekte informatie, daar iedere situatie uniek is.

Terug

Nog niet uitgelezen?