Skip to main content
5 juni 2020

NOW-aangevraagd? Denk aan uw informatieplicht!

Als u NOW subsidie aanvraagt moet u aangeven welk omzetverlies u verwacht. Het UWV heeft hieraan een informatieplicht gekoppeld. Dat wil zeggen dat u verplicht bent het UWV te informeren als u beschikt over informatie die gevolgen heeft voor uw definitieve tegemoetkoming.

Komt u tot de ontdekking dat uw omzetverlies aanzienlijk afwijkt van het aanvankelijk door u doorgegeven percentage? Dan adviseren wij u om dit door te geven aan het UWV. U kunt dit telefonisch doen via 088-89 82 004.

Ons advies: maak van het telefoongesprek een korte notitie en noteer datum, tijdstip en de naam van de persoon met wie u gesproken hebt. Aan de hand hiervan kunt u in een later stadium aantonen dat u aan uw informatieplicht voldaan hebt.


Lees meer actuele berichten van onze Corona Helpdesk | schrijf u in voor onze Corona nieuwsbrief


DISCLAIMER
In dit nieuwsbericht verstrekt SKN algemene informatie gebaseerd op de ons thans bekende informatie en de thans geldende wet- en regelgeving. Voor zover dit nieuwsbericht juridische informatie verstrekt, beoogt SKN niet om juridisch advies te verlenen voor uw concrete situatie. De inhoud van dit nieuwsbericht is door SKN met zorg samengesteld mede op basis van door derden verstrekte informatie. SKN aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheid of onvolledigheid van de verstrekte informatie, daar iedere situatie uniek is.

Terug

Nog niet uitgelezen?