Skip to main content
4 september 2020

Maximum aantal ontwikkeladviezen voorlopig bereikt

Begin augustus informeerden wij u over de mogelijkheid van een ontwikkeladvies via de regeling NL Leert Door. In slechts één maand is het maximum aantal beschikbare ontwikkeladviezen al bereikt! Let wel: voorlopig.

In het onlangs gepresenteerde steun- en herstelpakket is namelijk bekendgemaakt dat in 2021 extra geld vrijkomt voor meer ontwikkeladviezen (en scholing).

Inspanningsverplichting scholing

Als werkgever kunt u uw medewerker dus blijven attenderen op deze mogelijkheid. Het is zeker raadzaam dit te doen, gelet op de ‘inspanningsverplichting scholing’ vanuit de NOW 2 (en vanaf oktober de NOW 3).

 


Lees meer actuele berichten van onze Corona Helpdesk | schrijf u in voor onze Corona nieuwsbrief


DISCLAIMER
In dit nieuwsbericht verstrekt SKN algemene informatie gebaseerd op de ons thans bekende informatie en de thans geldende wet- en regelgeving. Voor zover dit nieuwsbericht juridische informatie verstrekt, beoogt SKN niet om juridisch advies te verlenen voor uw concrete situatie. De inhoud van dit nieuwsbericht is door SKN met zorg samengesteld mede op basis van door derden verstrekte informatie. SKN aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheid of onvolledigheid van de verstrekte informatie, daar iedere situatie uniek is.

Terug

Nog niet uitgelezen?