Skip to main content
16 juli 2015

Werkgeversportaal UWV

Het werkgeversportaal van het UWV is de beveiligde internet omgeving waarin werkgevers gegevens kunnen bekijken en zaken regelen zoals het melden van verzuim, het uploaden van een re-integratieverslag. Daarnaast kunt u Ziektewet- en WAZO-brieven bekijken die u van het UWV heeft ontvangen en vragen stellen per e-mail aan het UWV.

In de toekomst zal het UWV het aantal mogelijkheden van het werkgeversportaal gaan uitbreiden. U kunt als werkgever Vitacon HR Services als intermediair machtigen om toegang te krijgen tot uw werkgeversportaal. U ontvangt dan een machtigingscode van het UWV. Wij gaan echter hier vooralsnog om administratieve en privacy redenen geen gebruik van maken. Wij zullen de communicatie met het UWV nog zoals gebruikelijk schriftelijk, per post laten verlopen. Zodra wij te zijner tijd van het werkgeversportaal als intermediair voor u als gemachtigde gebruik willen maken zullen wij u hierover informeren.

U kunt natuurlijk wel zelf als werkgever van het werkgeversportaal gebruik maken. Heeft u nog geen account bij het UWV dan kunt u deze aanvragen bij het UWV via www.uwv.nl.

 

 

Terug

Nog niet uitgelezen?