Skip to main content
7 december 2020

Vitacon Luteijn succesvol door audit gekomen

We zijn erg trots dat Vitacon Luteijn vorige maand de audit om de certificering als Arbodienst te behouden succesvol heeft doorlopen!

Deze audit stond onder andere in het teken van de migratie naar nieuwe artikelen vanuit de Staatscourant. Wij zijn succesvol door deze audit gekomen, zonder enige non-conformities. Met het behouden van dit certificaat blijven wij gecertificeerd om de wettelijke taken conform de Arbowet voor externe arbodiensten te verrichten. Een mooi resultaat waar wij als Arbodienst en kwaliteitsteam erg trots op zijn!

Afgelopen jaar zijn wij als kwaliteitsteam intensief aan de slag gegaan om een verdere professionalisering te maken. Dit mooie resultaat is voor ons als kers op de taart. Volgend jaar gaan wij op voor de her-certificering: een grote audit met extra mandagen, maar door het huidige resultaat gaan we deze met zelfverzekerdheid tegemoet.

Wil je meer weten over onze Arbodienst en wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan telefonisch (0314 369 111) of per mail contact opnemen met onze adviseurs.

Terug

Nog niet uitgelezen?