Skip to main content
6 december 2023

Verdere integratie Stolwijk Philipsen binnen Stolwijk Kennisnetwerk

Stolwijk Philipsen accountants en adviseurs (SP) zet per 1 januari 2024 de volgende stap in haar samenwerking met Stolwijk Kennisnetwerk (SKN). SKN wordt volledig aandeelhouder en SP-partner Roland van Boekel treedt toe als aandeelhouder binnen SKN. SP-partners Rianne Sengers en Jack van Oosterhout blijven klanten op vertrouwde wijze bijstaan als accountant en nemen deel aan het participatieplan van SKN. “Het is een logisch vervolg op wat we al samendoen”, zegt Roland. “Op papier is het dan ook een grotere verandering dan in de praktijk.”

De basis voor de nieuwste ontwikkelingen werd vier jaar geleden gelegd. Toen ontstond de strategische samenwerking tussen Stolwijk Philipsen en Stolwijk Kennisnetwerk. Deze bewees zich als een vruchtbare voedingsbodem voor uitwisseling van kennis, ervaring en strategie tussen SP en de andere SKN-entiteiten. Roland: “Collega’s weten elkaar steeds beter te vinden, teams opereren toenemend locatie overstijgend en beleid maken we al samen. Verder integreren is dan ook logisch. En voor mij persoonlijk is de toetreding als aandeelhouder binnen SKN een kans om met trots en vol overtuiging te grijpen.”

Nieuwe merknamen en kleur

Om de integratie zorgvuldig uit te kunnen voeren wordt 2024 een overgangsjaar. Met als aftrap op 1 januari de officiële verandering van de kleur in het logo. Roland: “We stappen over van SP’s paars naar SKN-rood en in de loop van het jaar zijn er de naamsveranderingen van onze accountancy en adviesdiensten naar Stolwijk Kelderman en onze salaris- en HR-diensten naar Vitacon Luteijn.”

Terug

Nog niet uitgelezen?