Skip to main content
5 november 2020

Vanaf 2021 ook spreekuur bedrijfsarts in Zevenaar

Vanaf 1 januari openen we in Zevenaar een extra locatie waar onze bedrijfsarts spreekuur gaat houden. Met deze nieuwe locatie komen we tegemoet aan de wensen van onze klanten en ondernemers in de regio. Nu vindt ons spreekuur plaats in Doetinchem of Arnhem. Vanaf 1 januari is het dus ook mogelijk om een afspraak te maken in Zevenaar, wat voor veel klanten dichterbij is. 

Met de nieuwe locatie in Ondernemerscentrum De Pelikaan kunnen wij ondernemers in de regio, zoals Zevenaar, Duiven en Westervoort, beter bedienen als arbodienst. Langdurig zieke werknemers hoeven dan minder lang te reizen voor een afspraak bij de bedrijfsarts, wat minder belasting vormt. Dit is voor een werkgever een belangrijk punt bij het kiezen van een passende arbodienst. 

Op dit moment zijn, vanwege het coronavirus, vrijwel alle contacten tussen zieke werknemers en bedrijfsartsen telefonisch. Wij gaan er vanuit dat deze in de loop van het nieuwe jaar wel weer plaats gaan vinden en verwelkomen onze klanten dan graag in De Pelikaan.

Meer informatie

Veel samenwerkingscontracten tussen werkgevers en arbodiensten lopen af op 1 januari. Voor ondernemers is het nu de tijd om een eventuele overstap van arbodienst te maken. Wil je meer weten over het overstappen van arbodienst, onze nieuwe locatie of onze dienstverlening? Neem dan telefonisch (0316 740 115) of per mail contact op met Luuk Driessen, casemanager. 

Terug

Nog niet uitgelezen?