Skip to main content
7 januari 2021

Uitstel belasting gehad? Vraag een overzicht aan

Vanwege de coronacrisis kunnen ondernemers uitstel van betaling van belastingschulden aanvragen tot 1 april 2021. Dit uitstel is al sinds het begin van de coronacrisis in maart van 2020 mogelijk. Een lange periode waarin je het overzicht kwijt kunt raken. Vandaar dat het nu mogelijk is om een overzicht van je schulden op te vragen.

Overzicht opvragen

Een overzicht van je belastingschulden kan worden verkregen via de Belastingtelefoon en via de Helpdesk voor intermediairs. Via deze kanalen heb je als ondernemer het overzicht binnen twee dagen in huis via je Berichtenbox.

Vanwege de coronacrisis heeft de Belastingdienst nu twee extra mogelijkheden opengesteld:

Het telefoonnummer is 24/7 bereikbaar. Het e-mailadres is bedoeld voor adviseurs die voor meerdere cliënten tegelijk een overzicht willen opvragen. Deze overzichten ontvangt men binnen tien dagen per gewone post.

Controleren

Heb je het overzicht ontvangen, controleer dan ook meteen of het klopt met je eigen administratie, zodat zowel jij als de Belastingdienst dezelfde gegevens hebben.

Meer informatie

Voor meer informatie over het uitstel van betaling van belastingschulden of het aanvragen van een overzicht kun je contact opnemen met onze adviseurs.

Terug

Nog niet uitgelezen?