Skip to main content
19 november 2020

Special Eindejaarstips 2020

Wat kun je als ondernemer fiscaal dit jaar nog regelen? Zijn er voor de dga belangrijke aandachtspunten die voor 1 januari 2021 geregeld moeten zijn? Op welke zaken moet je je als werkgever voorbereiden op het nieuwe jaar? Wil en kun je nog een schenking doen aan je (klein)kinderen? Deze zaken en meer staan in de Eindejaarstips 2020.

In deze tips hebben wij zo veel mogelijk rekening gehouden met de plannen van het kabinet voor volgend jaar. Daarnaast hebben we ook enkele tips rondom coronamaatregelen opgenomen, zoals uitstel van belastingbetaling.

Een aantal van de plannen van het kabinet is nog niet definitief. Deze moeten nog door de Eerste Kamer worden goedgekeurd.

Download hier de Special Eindejaarstips.

De tips in deze special algemene tips zijn. Deze special geeft de aanzet om eens goed naar je eigen situatie te kijken en na te denken over de mogelijkheden. Wil je hier met ons over sparren of weten of bepaalde tips bij jouw situatie passen? Neem dan telefonisch (0314 369 111) of per mail contact opnemen met onze adviseurs.

Terug

Nog niet uitgelezen?