Skip to main content
3 juni 2019

Leer SKN (nog) beter kennen via ons transparantieverslag

Een verrassend veelzijdige adviesorganisaties als Stolwijk Kennisnetwerk (SKN) is continu in beweging. Dit is echter niet altijd zichtbaar voor de buitenwereld. Wat drijft ons, onze medewerkers en onze partners? Hoe staan wij in het (zaken)leven? Om u meer van onszelf te laten zien, creëerden wij voor SKN een transparantieverslag. U treft deze interessante mix van informatie, foto’s, video’s en boeiende interviews op de nieuwe website van Stolwijk Kennisnetwerk. Surf er eens naartoe, dan leert u ons (nog) beter kennen.

SKN is betrokken bij diverse initiatieven. Onder meer op het gebied van duurzaamheid en rondom andere thema’s, waaraan wij belang hechten vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Zo biedt ons kantoor bijvoorbeeld bewust ruimte aan de vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Dit helpt hen zich te ontpoppen tot specialisten of generalisten, die voor onze klanten bijzondere waarde toevoegen. Via ons transparantieverslag communiceren wij met u dergelijke belangrijke zaken. U leest over positieve ontwikkelingen, maar ook over zaken die op (korte) termijn meer van onze aandacht zullen vragen. 

Overzichtelijke informatie en getallen worden in ons online transparantieverslag verrijkt door foto en video, maar ook door vlot leesbare diepte-interviews met onze medewerkers. SKN mede-eigenaar Nick Tibben zegt hierover: “In ons transparantieverslag vertellen medewerkers in alle openheid hun verhaal. Daar voelen wij ons goed bij, we zijn immers trots op onze – in alle opzichten – groeiende organisatie.”

Het is de bedoeling dat in de komende jaren continu nieuwe, verfrisssende content aan de website van SKN wordt toegevoegd. Hierdoor ontstaat een digitaal kennisplatform dat steeds belangrijker zal worden voor onze organisatie, (potentiële) medewerkers en onze klanten. Bent u benieuwd? Breng dan een bezoek aan www.stolwijkkennisnetwerk.nl.

Terug

Nog niet uitgelezen?