Skip to main content
17 juni 2016

Kick off Event Vitacon Luteijn was een succes!

Dinsdag 14 juni jongstleden woonden klanten en relaties van het Stolwijk kennisNetwerk het Kick off event van de nieuwe gefuseerde organisatie Vitacon Luteijn HR-specialisten (voortgekomen uit Luteijn Groep en Vitacon HR-services) bij.

PRET op ’t werk

Het event, dat werd georganiseerd in samenwerking met Kunstwerk! Het Musiater in Zevenaar werd, na een voorwoord van Joost Kelderman, geopend door spreker Pascal Bos. Hij implementeerde PRET bij zijn werkgever Jazo Zevenaar en kantelde de bedrijfscultuur. In 2010 won Jazo hiermee de titel ‘Slimste bedrijf van Nederland’. Pascal verzorgde een inspirerende en humoristische presentatie, onder andere over het omarmen van verandering binnen organisaties.

Na de presentatie van Pascal Bos konden deelnemers aan het event twee uit drie workshops volgen met de volgende thema’s:

  • Coachend leiderschap zorgt voor meer tevredenheid
  • Wat doet langdurig zitten op het werk met je energielevel?
  • Hoe draagt NMBRS HR bij aan meer plezier en rendement?

Tot slot waren er smakelijk belegde broodjes en een borrel, waarbij ervaringen konden worden gedeeld. De reacties van de deelnemers waren zeer positief en de sfeer was uitstekend. Hieronder treft u een fotoverslag.

Dankbaar

Onze dank aan Kunstwerk! Het Musiater voor de uitstekende verzorging, de sprekers en natuurlijk alle bezoekers. Samen zorgden zij voor een geslaagd event.

Was u niet in de gelegenheid geweest om het Kick off event van Vitacon Luteijn bij te wonen, maar wilt u wel meer weten over bovengenoemde thema’s? Neem dan gerust contact op met Vitacon Luteijn via 0316 740 115 of per e-mail: info@vitaconluteijn.nl

 

 

Terug

Nog niet uitgelezen?