Skip to main content
17 juni 2021

Juridische claims: beter voorkomen dan genezen

Dagelijks neem je als ondernemer beslissingen die juridische gevolgen kunnen hebben. Je zit niet te wachten op juridische claims of andere onaangename verrassingen zoals een betalingsconflict. Daarom is het belangrijk dat je alle juridische risico’s en processen onder controle hebt.

Stolwijk Kennisnetwerk staat voor kwalitatief advies voor MKB-ondernemingen en hun aandeelhouders. Onze collega’s hebben een brede vakkennis en weten hun weg te vinden binnen de verschillende specialismen in ons kennisnetwerk, zo ook de weg naar onze juridische afdeling. Maar wat kunnen onze collega’s van de juridische afdeling nou voor jou, als ondernemer, betekenen?

Onze juridisch adviseurs helpen je bij het opstellen van algemene voorwaarden, leningsovereenkomsten, managementovereenkomsten, aandeelhoudersovereenkomsten etc. Daarnaast ben je bij deze adviseurs aan het juiste adres voor advies over en ondersteuning op ondernemingsrechtelijk vlak, arbeidsrecht, aanbestedingsrecht en algehele advisering inzake commerciële contracten.

Even voorstellen

Martijn Bloedjes en Mats Fierkens vormen samen het juridisch team:

Martijn is bedrijfsjurist, heeft zijn master ondernemingsrecht op zak en ruim 5 jaar ervaring als bedrijfsjurist bij verschillende werkgevers. Martijn is toegankelijk, oplossingsgericht en geeft juridisch én praktisch advies. In zijn vrije tijd squasht hij graag en houdt hij ervan om uiteten te gaan.

Mats is juridisch werkstudent en zit nu in de laatste fase van zijn master Burgerlijk Recht aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Als hij niet bezig is met het uitpluizen van ingewikkelde juridische casus, dan vind je hem in de sportschool of met vrienden op een terrasje.

Beter voorkomen dan genezen

Het onder controle hebben van de juridische risico’s en processen is belangrijk. Door vooraf samen de mogelijke juridische gevolgen van je keuzes in kaart te brengen, voorkomen we juridische claims in de toekomst. Martijn en Mats adviseren en ondersteunen je hierbij. Wil je jouw risico’s en processen (beter) onder controle krijgen? Of wil je een overeenkomst laten opstellen of reviewen? Neem gerust contact op met onze adviseurs:

Martijn Bloedjes, bedrijfsjurist
T  06 8285 1825
E   m.bloedjes@stolwijkkelderman.nl

Mats Fierkens, juridisch werkstudent
T   0314 369 111
E   m.fierkens@stolwijkkelderman.nl

Terug

Nog niet uitgelezen?