Skip to main content
20 oktober 2022

Fiscale eindejaarstips | Werkgevers

Wat kan er dit jaar fiscaal nog? Waar kun je nog van profiteren en waar moet je op letten? We hebben de tips voor je op een rij gezet. In onze Special Eindejaarstips 2022 vind je onder andere tips die voor werkgevers gelden, maar er is meer.

In onze Special Eindejaarstips 2022 vind je in de categorie ‘tips voor werkgevers’:

  1. Loonkostenvoordeel voor lage lonen
  2. Benut mogelijkheden binnen de werkkostenregeling
  3. Heroverweeg gebruik concernregeling binnen werkkostenregeling
  4. Vier kerst dit jaar ‘WKR-optimaal’ met personeel
  5. Vorm een voorziening voor een transitievergoeding
  6. Vraag tijdig de WBSO aan
  7. Verhoging belastingvrije reiskostenvergoeding
  8. Beperken 30%-regeling vanaf 2024

Nog meer fiscale tips

Naast tips voor werkgevers vind je in onze special tips voor alle belastingplichtigen, ondernemers in de inkomstenbelasting, bv’s en dga’s, automobilisten en woningeigenaren en specifieke tips over btw en belastingschulden ontstaan door de coronacrisis of huidige (energie)crisis.

 

 

Meer weten?

Advies over welke tips relevant zijn voor jou en hoe je er voor jouw situatie het meeste uit haalt? Bel of mail ons. Onze specialisten helpen je graag.

 


 

DISCLAIMER
In dit nieuwsbericht verstrekt SKN algemene informatie gebaseerd op de ons thans bekende informatie en de thans geldende wet- en regelgeving. Voor zover dit nieuwsbericht juridische informatie verstrekt, beoogt SKN niet om juridisch advies te verlenen voor jouw concrete situatie. De inhoud van dit nieuwsbericht is door SKN met zorg samengesteld mede op basis van door derden verstrekte informatie. SKN aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheid of onvolledigheid van de verstrekte informatie, daar iedere situatie uniek is.

 

Terug

Nog niet uitgelezen?