Skip to main content
4 januari 2023

Diana Aalderink nieuwe partner Stolwijk Kennisnetwerk

Per 1 januari 2023 is Diana Aalderink toegetreden als zesde partner/aandeelhouder bij Stolwijk Kennisnetwerk (SKN), bestaande uit Stolwijk Kelderman, Stolwijk Philipsen, Vitacon Luteijn, TLA Advies, Stolwijk vanWijk, Stolwijk Pietersberg en Stolwijk Publiek Advies. Een voor ons meer dan logische stap. Diana is al 23 jaar in dienst bij onze organisatie, gestart in de tijd van Stolwijk Van De Rakt en later Stolwijk Kelderman, en is sinds 2011 kantoordirecteur. Ze vormt nu samen met Roeland Scheuter, Han Schut, Nick Tibben, Joost Kelderman en Gerard Stolwijk de maatschapsvergadering.

Met het partnerschap mag het een en ander er op papier dan anders uitzien, in de praktijk voorzien we weinig verandering. Diana: “Ik was al bestuurder en woonde alle maatschapsvergaderingen bij. Samen hebben we de afgelopen jaren mooie stappen kunnen zetten naar de brede kennis- en adviesorganisatie en speler van formaat die we nu zijn. SKN zit in mijn DNA; wat we doen, de manier waarop we met elkaar omgaan. Eerst de mens, dan de cijfers, dat is elke dag thuiskomen.”

Nieuws positief ontvangen

Collega’s reageerden positief. Het is Diana duidelijk gegund. Zo bevestigt ook voorzitter van de maatschap Joost Kelderman: “De rol vervulde ze al en is nu officieel uitgedrukt in een partnerschap. Ze past enorm goed bij onze organisatie en heeft haar kwaliteiten ruimschoots bewezen. Haar werkwijze, haar manier van vraagstukken aangaan; ze blijft altijd overeind, ook als het lastig wordt. En ze heeft een goed oog voor de menselijke maat. We zijn erg blij met onze keuze.”

Terug

Nog niet uitgelezen?