Skip to main content
26 januari 2021

Deadline: vraag TVL aan vóór 29 januari

Wil je de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) aanvragen voor het vierde kwartaal van 2020? Dan heb je daar deze week nog de tijd voor. Je aanvraag moet uiterlijk vrijdag 29 januari 0m 17.00 uur binnen zijn bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl).

Omvang tegemoetkoming

De omvang van de tegemoetkoming is afhankelijk van je omzetverlies. Het verlies aan omzet moet minstens 30% zijn. De tegemoetkoming loopt op van minimaal 50% tot 70% van de vaste lasten.

Let op! Het percentage vaste lasten van een onderneming is afhankelijk van de sector en wordt bepaald op basis van cijfers van het CBS.

U kunt deze week nog de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) aanvragen voor het vierde kwartaal van 2020. Uw aanvraag moet uiterlijk vrijdag 29 januari om 17.00 uur binnen zijn bij de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO.nl), anders krijgt u niets.

Opslag horeca en non-food detailhandel

Voldoe je aan de voorwaarden, dan wordt de TVL voor het vierde kwartaal 2020 automatisch opgehoogd met een toeslag voor de horeca en voor de non-food detailhandel. Dit vanwege de verplichte sluiting van deze sectoren. Je hoeft de toeslag niet apart aan te vragen.

Meer informatie

Wil je meer informatie over dit onderwerp? Onze adviseurs staan voor je klaar.

Terug

Nog niet uitgelezen?