Skip to main content
22 november 2021

Accountancy Vanmorgen Top 50: Menselijke maat recept voor groei

Accountancy Vanmorgen heeft onlangs de ranglijst van 50 grootste accountantskantoren gepubliceerd. Stolwijk Kennisnetwerk is dit jaar binnengekomen op plaats 33. 

Afgelopen jaren is onze organisatie flink gegroeid. Deze groei was geen doel op zich. Onze collega’s Diana Aalderink (directeur), Joost Kelderman (accountant en partner) en Fleur Wolters (relatiebeheerder controle) vertellen in het interview van Accountancy Vanmorgen dat vooral het hanteren van ‘de menselijke maat’ een succesvol recept gebleken is:

“Dertig jaar geleden zijn we begonnen als accountantskantoor. Vanuit onze missie, waarin het duurzame succes van onze klant centraal staat, zijn we de afgelopen tien jaar steeds meer een kennis- en netwerkorganisatie geworden. Omzet maken en geld verdienen zijn voor ons niet de belangrijkste drijfveren. Als wij in staat zijn een klant of collega echt vooruit te helpen, dan is dat al een beloning.”

“Onze organisatie heeft een mooie omvang: we zijn klein genoeg om persoonlijk betrokken te blijven, maar ook voldoende groot om specialistische (audit)kennis in huis te hebben en ons technologisch te ontwikkelen.”

Het volledige interview met Diana, Joost en Fleur lees je hier.

Trots!

Het duurzame succes van onze klanten en medewerkers staat bij ons altijd centraal. Dat is en blijft ons doel! Dat we nu in de top 50 van grootste accountantskantoren staan is een mooi gevolg daarvan: klanten waarderen onze dienstverlening en steeds meer medewerkers willen zich aan onze organisatie binden. Het bevestigt dat onze kijk op samenwerken met klanten én collega’s de juiste is, daar zijn we trots op en daar houden we aan vast!

Terug

Nog niet uitgelezen?