Skip to main content
17 augustus 2021

Accountant onmisbaar in MKB-organisatie

Nederland rekent op zijn accountants. Dat geldt zeker voor MKB-ondernemers. Want of je nou een start-up bent of een gevestigd familiebedrijf, internationaal opererend of geworteld in je eigen regio, klaar voor uitbreiding of op zoek naar opvolging: iedere ondernemer moet kunnen vertrouwen op een breed, deskundig advies en een kritische blik. Met een van onze specialisten haal jij die sparringpartner in huis.

De meerwaarde van een accountant

Wist je dat wij veel meer doen dan alleen de boekhouding, fiscale aangiften en het samenstellen van jaarstukken. Wij kijken samen met jou naar de toekomst, zowel zakelijk als privé. Want wat zijn jouw ambities? Waar liggen valkuilen en kansen? En hoe zorg jij ervoor dat alles goed geregeld en verantwoord is? Onze specialisten vragen door en leveren een waardevolle bijdrage aan het duurzame succes van jouw organisatie.

Ben jij klaar voor een accountant?

Met een grote diversiteit aan specialisten werken wij op vernieuwende wijze samen om jouw ondernemersuitdagingen om te zetten in werkbare oplossingen. Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan onze website of neem contact op met een van onze specialisten via 0314 – 369 111.

Om MKB-ondernemers te informeren over het belang van accountants, heeft de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) onder andere in samenwerking met Stolwijk Kennisnetwerk de communicatiecampagne ‘Nederland rekent op zijn accountants’ gelanceerd.

Terug

Nog niet uitgelezen?