Skip to main content
15 maart 2021

Stolwijk Kennisnetwerk, vitaliteit en samenwerking

Laatst hadden wij een gesprek met een stichting en meteen was daar een bepaald gevoel. Een goed gevoel, het gevoel dat je elkaar kan aanvullen en dat je waarden en normen overeenkomen. Ken je dat? Precies dat gevoel hadden wij bij onze kennismaking met Stichting Achterhoek in Beweging.

 Samen met mijn collega Reinier Gosselink kwam ik in contact met Pascal Kamperman en Manfred Besselink van Stichting Achterhoek in Beweging. Zij waren op zoek naar een partij die mee kon denken met het opzetten van de administratie, het verwerken van de administratie en het geven van managementinformatie en dat kunnen wij natuurlijk prima. Tijdens de bespreking merkte ik al snel op dat deze klant bij ons past en dat we ze graag wilden helpen.

Onze bijdrage

Bij Stolwijk Kennisnetwerk zijn wij veel bezig met de vitaliteit van onze medewerkers. Bewegen is gezond en het is belangrijk dat onze collega’s lekker in hun vel zitten. Dit proberen we binnen onze organisatie op allerlei manieren te stimuleren, zoals met onze jaarlijkse vitaliteitsweken en het aanbieden van gezonde voeding op de werkvloer.

Achterhoek in Beweging is een gezamenlijk initiatief van de gemeenten Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doetinchem, Montferland, Oost Gelre Oude IJsselstreek en Winterswijk. Sinds de start in 2014 is Achterhoek in Beweging uitgegroeid tot een netwerk van gemeenten en strategische partners die sporten en bewegen in willen zetten voor een samenleving waarin iedereen gezond blijft en waarin iedereen mee kan doen. Zoals je ziet, een insteek waarin wij ons heel goed kunnen vinden. Vandaar dat we de samenwerking aan zijn gegaan: sinds dit jaar zorgen wij dat de administratie van de stichting staat als een huis en doen we de voorbereidingen voor de controle werkzaamheden. En een groot deel hiervan doen wij kosteloos, dat is onze bijdrage, ons partnership aan dit mooie initiatief.

Doen waar je goed in bent

Behalve dat we de administratie verzorgen, denken we ook mee in fiscale zaken en mogelijke subsidies. Zo kunnen de initiatiefnemers van Stichting Achterhoek in Beweging zich bezig houden met waar zij het beste in zijn, organisaties en mensen in beweging krijgen, en zorgen wij dat alle financiële zaken goed geregeld zijn.

Stichting Achterhoek in Beweging

Achterhoek in Beweging stelt de kracht van sport, bewegen en een gezonde leefstijl in Achterhoek centraal. Een gezonde leefstijl geeft energie en draagt bij aan een plezierig woon- en werkklimaat. Maar het kunnen sporten en bewegen zorgt er ook voor dat er belangrijke plekken zijn in de Achterhoek om elkaar te ontmoeten, om te leren, te ontspannen en uitdagingen aan te gaan.

Samen krijgen we de Achterhoek in Beweging. Dat is ons motto! Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe teamspelers die willen samenwerken. En in Stolwijk Kennisnetwerk hebben we zo’n teamspeler gevonden. We kijken uit naar een mooie samenwerking Scholder an Scholder!

Meer informatie

Wil je meer informatie over wat wij voor jouw stichting of organisatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met me op.

Wouter Keus | Accountant
w.keus@stolwijkkelderman.nl

Terug

Nog niet uitgelezen?