Skip to main content

Fiscaal & Actueel | Overlijden van de ondernemer

In een wereld waar fiscale regels snel veranderen, is op de hoogte blijven voor jou als adiviseur een must. Want alleen met up-to-date kennis kun jij een stap voor blijven en jouw klanten optimaal helpen. Voor kleinere accountants- en administratiekantoren kan het echter een uitdaging zijn om naast de dagelijkse werkzaamheden ook nog fiscaal volledig up-to-date te blijven. Daarom organiseren wij 4 Fiscaal & Actueel sessies. Een serie vaktechnische bijeenkomsten waarin jij en je collega’s worden bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en waarin je praktische inzichten krijgt om je klanten optimaal te ondersteunen.

Aanmelden

Data en tijden

 • 08 oktober 2024 | 16:00 - 17:30 uur | Zevenaar
 • 09 oktober 2024 | 16:00 - 17:30 uur | Wijchen

Trainers

Kosten

€ 399,- voor 4 sessies of € 125,- per sessie

Locatie

Mercurion 3 Zevenaar óf Nieuweweg 273 Wijchen

Wat gaan we doen?

Tijdens vier interactieve bijeenkomsten duiken we in actuele fiscale thema’s. Van medewerkersbinding, btw, overlijden en eindejaarsactualiteiten. Aangevuld met jouw eigen praktijkcases en actualiteiten die je direct kunt toepassen in jouw praktijk. Je kunt informeel sparren en ervaringen uitwisselen met onze fiscalisten en (externe) specialisten, maar natuurlijk ook met vakgenoten. Je ontvangt waardevolle inzichten en praktische tips waarmee jij je klanten nog beter kunt adviseren.

Data 2024

 • 25/26 juni: Btw
  Zorg dat je wet- en regelgeving goed toepast in de periodieke btw aangifte. Meer info >>
 • 8/9 oktober: Overlijden van de ondernemer
  Bereid je voor op onvoorziene omstandigheden en hun impact op de bedrijfsvoering. Meer info >>
 • 3/4 december: Eindejaarsactualiteiten 2024 en Belastingplan 2025
  Optimaliseer je fiscale strategieën met het oog op de toekomst. Meer info >>

Thema oktober: Overlijden van de ondernemer

Onverwachte gebeurtenissen zoals het overlijden van een ondernemer hebben een grote impact, zowel voor natuurlijk de familie, maar ook het bedrijf. Wat zijn de gevolgen voor de onderneming en het personeel? Wat zijn de gevolgen voor de erfgenamen. Het is belangrijk dat ondernemers zich bewust zijn van deze gevolgen. Want erfgenamen kunnen (onaangenaam) verrast worden als zijn erfbelastingclaim krijgen en er is geen geld. Maar ook voor de onderneming zelf, zowel het personeel als de erfgenamen hebben er belang bij dat de onderneming kan doorgaan.

Daarom gaan we het in de derde Fiscaal & Actueel sessie dieper in op hoe je jouw klanten hierover het beste kan adviseren. We delen tips over hoe je het beste vooruit kunt plannen, zoals het aanpassen van testamenten en het regelen van iemand die het bedrijf kan overnemen als dat nodig is. Na afloop weet jij precies hoe je jouw klanten het beste kunt ondersteunen en adviseren.

Voor wie?

De Fiscaal & Actueel sessies zijn essentieel voor medewerkers van kleinere accountants- en administratiekantoren die hun kennis willen verdiepen en netwerken om zo hun klanten optimaal te kunnen adviseren. Speciaal voor jou als je op zoek bent naar fiscale updates, praktische tips en/of collegiale uitwisseling.

Waarom Fiscaal & Actueel?

Op de hoogte blijven van fiscale ontwikkelingen is voor jou als adviseur een must. Alleen met up-to-date kennis kun jij je klanten optimaal helpen. Voor kleinere accountants- en administratiekantoren blijkt het echter vaak lastig om een vaktechnisch overleg te vormen. Daarom Fiscaal & Actueel, jouw eigen vaktechnisch overleg. Tijdens vier laagdrempelige bijeenkomsten per jaar delen onze fiscalisten, juristen en ook (externe) specialisten belangrijke informatie en tips met je en wissel je ervaringen uit met andere deelnemers.

Aanmelden voor Fiscaal & Actueel | Overlijden van de ondernemer

Ja, ik schrijf me in voor:(Vereist)

Jouw gegevens

Naam(Vereist)

Stuur de factuur à 125,- euro (excl. btw) naar:

Adres
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief