Skip to main content

Fiscaal & Actueel | Eindejaarsactualiteiten 2024 en belastingplan 2025

In een wereld waar fiscale regels snel veranderen, is op de hoogte blijven voor jou als adiviseur een must. Want alleen met up-to-date kennis kun jij een stap voor blijven en jouw klanten optimaal helpen. Voor kleinere accountants- en administratiekantoren kan het echter een uitdaging zijn om naast de dagelijkse werkzaamheden ook nog fiscaal volledig up-to-date te blijven. Daarom organiseren wij 4 Fiscaal & Actueel sessies. Een serie vaktechnische bijeenkomsten waarin jij en je collega’s worden bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en waarin je praktische inzichten krijgt om je klanten optimaal te ondersteunen.

Aanmelden

Data en tijden

 • 03 december 2024 | 16:00 - 17:30 uur | Zevenaar
 • 04 december 2024 | 16:00 - 17:30 uur | Wijchen

Trainers

Kosten

€ 399,- voor 4 sessies of € 125,- per sessie

Locatie

Mercurion 3 Zevenaar óf Nieuweweg 273 Wijchen

Wat gaan we doen?

Tijdens vier interactieve bijeenkomsten duiken we in actuele fiscale thema’s. Van medewerkersbinding, btw, overlijden en eindejaarsactualiteiten. Aangevuld met jouw eigen praktijkcases en actualiteiten die je direct kunt toepassen in jouw praktijk. Je kunt informeel sparren en ervaringen uitwisselen met onze fiscalisten en (externe) specialisten, maar natuurlijk ook met vakgenoten. Je ontvangt waardevolle inzichten en praktische tips waarmee jij je klanten nog beter kunt adviseren.

Data 2024

 • 25/26 juni: Btw
  Zorg dat je wet- en regelgeving goed toepast in de periodieke btw aangifte. Meer info >>
 • 8/9 oktober: Overlijden van de ondernemer
  Bereid je voor op onvoorziene omstandigheden en hun impact op de bedrijfsvoering. Meer info >>
 • 3/4 december: Eindejaarsactualiteiten 2024 en Belastingplan 2025
  Optimaliseer je fiscale strategieën met het oog op de toekomst. Meer info >>

Thema december: Eindejaarsactualiteiten 2024 en belastingplan 2025

Als het einde van het jaar nadert, wil je als professional in de financiële sector jouw klanten optimaal adviseren. Wat kun je dit jaar nog regelen? En wat moet je nog even uitstellen? We praten je tijdens de laatste Fiscaal & Actueel sessie van 2024 helemaal bij over de belangrijkste ontwikkelingen en delen praktische tips ter voorbereiding op 2025.

We gaan we dieper in op de fiscale actualiteiten en veranderingen die jou en jouw klanten te wachten staan.

Met het einde van het jaar in zicht is dit dé kans om jouw kennis te vergroten en jouw klanten perfect voor te bereiden op een nieuw jaar vol fiscale uitdagingen. Mis deze waardevolle bijeenkomst niet, en zorg dat je jouw klanten met vertrouwen het nieuwe jaar in stuurt.

Voor wie?

De Fiscaal & Actueel sessies zijn essentieel voor medewerkers van kleinere accountants- en administratiekantoren die hun kennis willen verdiepen en netwerken om zo hun klanten optimaal te kunnen adviseren. Speciaal voor jou als je op zoek bent naar fiscale updates, praktische tips en/of collegiale uitwisseling.

Waarom Fiscaal & Actueel?

Op de hoogte blijven van fiscale ontwikkelingen is voor jou als adviseur een must. Alleen met up-to-date kennis kun jij je klanten optimaal helpen. Voor kleinere accountants- en administratiekantoren blijkt het echter vaak lastig om een vaktechnisch overleg te vormen. Daarom Fiscaal & Actueel, jouw eigen vaktechnisch overleg. Tijdens vier laagdrempelige bijeenkomsten per jaar delen onze fiscalisten, juristen en ook (externe) specialisten belangrijke informatie en tips met je en wissel je ervaringen uit met andere deelnemers.

Aanmelden voor Fiscaal & Actueel | Eindejaarsactualiteiten 2024 en belastingplan 2025

Ja, ik schrijf me in voor:(Vereist)

Jouw gegevens

Naam(Vereist)

Stuur de factuur à 125,- euro (excl. btw) naar:

Adres
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief