Skip to main content

Fiscaal & Actueel sessies 2023

Op de hoogte blijven van fiscale ontwikkelingen is voor jou als adviseur een must. Alleen met up-to-date kennis kun jij je klanten optimaal helpen.

Aanmelden

Data en tijden

Trainers

Locatie

Mercurion 3 Zevenaar óf Nieuweweg 273 Wijchen

Thema november: Eindejaarstips

Het einde van het jaar nadert snel, en als professional in de financiële sector, wil je jouw klanten optimaal adviseren. Wat kun je dit jaar nog regelen? En wat moet je nog even uitstellen? We praten je tijdens de laatste Fiscaal & Actueel sessie van 2023 helemaal bij over de belangrijkste ontwikkelingen en delen praktische tips ter voorbereiding op 2024.

We gaan we dieper in op de fiscale actualiteiten en veranderingen die jou en jouw klanten te wachten staan, zoals:

  • Belangrijke fiscale wijzigingen per 1 januari 2024
  • Slimme strategieën om de box 3-heffing te minimaliseren voor 2024.
  • Updates betreffende box 3 en de consequenties voor jouw klanten.
  • En meer…

Met het einde van het jaar in zicht is dit dé kans om jouw kennis te vergroten en jouw klanten perfect voor te bereiden op een nieuw jaar vol fiscale uitdagingen. Mis deze waardevolle bijeenkomst niet, en zorg dat je jouw klanten met vertrouwen het nieuwe jaar in stuurt.

Waarom Fiscaal & Actueel?

Op de hoogte blijven van fiscale ontwikkelingen is voor jou als adviseur een must. Alleen met up-to-date kennis kun jij je klanten optimaal helpen. Voor kleinere accountants- en administratiekantoren blijkt het echter vaak lastig om een vaktechnisch overleg te vormen. Daarom Fiscaal & Actueel, jouw eigen vaktechnisch overleg. Tijdens vier laagdrempelige bijeenkomsten per jaar deelt onze fiscalist Koen Hijl samen met zijn fiscale en juridische collega’s maar ook externe specialisten belangrijke informatie en tips met je en wissel je ervaringen uit met andere deelnemers.

Services voor administratie- en accountantskantoren

Fiscaal & Actueel is een onderdeel van ons Expertise Servicepakket voor administratie- en accountantskantoren. Binnen dit pakket zijn er diverse mogelijkheden. Benieuwd naar welk pakket voor jou het meeste voordeel oplevert? Op onze pagina ‘Expertise Servicepakket voor administratie- en accountantskantoren’ lees je meer of bel of mail ons.

Aanmelden voor Fiscaal & Actueel sessies 2023

Je meldt je aan voor het Expertise Servicepakket 2023:
Ik neem het volgende pakket af:(Vereist)
Als opdrachtgever ga je met jouw aanmelding akkoord met de voorwaarden zoals opgenomen in de Overeenkomst Expertise Servicepakket 2023. Onderdeel hiervan uitmakende is: Fiscaal & Actueel sessies 2023 Mercurion 3 Zevenaar óf Nieuweweg 273 Wijchen
Kies op welke data je hieraan deelneemt:(Vereist)

Jouw gegevens

Naam(Vereist)
Adres
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief