Skip to main content
12 april 2024

Matthijs Koppelaar Salarisprofessional van het Jaar

Op 11 april 2024 werd “onze” Matthijs Koppelaar uitgeroepen tot ‘Salarisprofessional van het jaar’ in de categorie Leidinggevende Salarisprofessional. Een volgens ons dik verdiende erkenning voor de mooie stappen die Matthijs en Team Salaris & Advies samen zetten. We zijn dan ook enorm trots.

‘Verbinden, kansen zien en grijpen en collega’s in hun kracht zetten, dat is wat Matthijs typeert’, aldus twee collega’s van Vitacon Luteijns Team Salaris & Advies. Ze gaven hem daarom op voor de jaarlijkse Salarisprofessional van het jaar-verkiezing. En met hem werden nog 933 andere HR-professionals aangemeld. De verkiezing is een initiatief van loket.nl, Strictly People en Quoratio en omvat 7 categorieën, waaronder die van Matthijs: ‘Leidinggevende Salarisprofessional’.

Een teamprestatie

Matthijs is nog sprakeloos van wat hem is overkomen: “Een nominatie door collega’s is al een eer, maar dan ook nog doorstomen naar de top 3 en vervolgens de eerste prijs in de wacht slepen. Super!” Maar het is volgens hem geenszins “zijn” verdienste: “Wat we nu doen, de stappen die we maken, dat is echt iets van ons als team. Elke collega heeft daarin zijn eigen aandeel; zijn eigen talent en kracht om in te zetten. Zo investeren we samen in de toekomst.”

Online-kansen

En in die toekomst ziet Matthijs nog veel kansen voor online. “Waar we nog meer op willen inzetten is digitalisering; dashboards bijvoorbeeld die onze klanten praktisch toepasbare stuurinformatie geven maar ook e-HRM tools om administratieve handelingen verder te kunnen digitaliseren. Klanten nog meer ontzorgen, zodat ze kunnen focussen op hun corebusiness: ondernemen.”

Terug

Nog niet uitgelezen?