Maak je keuze

Public Class: Veerkrachtige gemeenten

28 september 2023 | 13:30 – 16:30 uur | Zevenaar | kosteloos

Als manager of bestuurder van een gemeente word je steeds meer geconfronteerd met diverse maatschappelijke uitdagingen en vraagstukken. Met vaak beperkte tijd, middelen en een krappe arbeidsmarkt kan dit een flinke uitdaging zijn. Maar hoe kun je daar als organisatie en professional het beste mee omgaan? Ben je voldoende voorbereid om deze uitdagingen aan te gaan en hoe kun je jezelf en je gemeente veerkrachtig genoeg organiseren? Daarom organiseren we een Public Class met het thema: Veerkrachtige gemeente. Deelname is kosteloos. Meld je vandaag nog aan.

Jouw resultaat

Je doet nieuwe inzichten en kennis op om je gemeente nog veerkrachtiger te maken. Door middel van het delen van gezamenlijke kennis en ervaring, kun je van elkaar leren en nieuwe ideeën en oplossing op doen en uitdagingen waar jij mee te maken hebt, het hoofd te bieden. Dit doe je niet alleen, maar dat doe je samen. Zo ontstaat er een netwerk van gelijkgestemden. Het uitwisselen van ervaringen en het opbouwen van relaties kan leiden tot nieuwe samenwerkingen en oplossingen in de toekomst.

Doelgroep

Deze bijeenkomst is speciaal voor managers en bestuurders van gemeenten.

Aanpak

Onder leiding van Stolwijk Publiek Advies-collega Marcel Moes bundelen we gezamenlijke kennis en ervaring om zo van elkaar te leren. Tijdens de bijeenkomst delen verschillende experts hun kennis en ervaringen. Het doel is om op een interactieve en inspirerende manier van elkaar te leren en nieuwe inzichten op te doen. De nadruk ligt op het uitwisselen van ervaringen en het bespreken van concrete voorbeelden en oplossingen.


Nu aanmelden voor dit event

Data en tijden:

  • 28/09/2023 13:30 - 16:30 uur

Locatie:
De Turmac Cultuurfabriek Zevenaar

Kosten:
kosteloos


Delen via Social Media