Skip to main content
17 januari 2022

Special Lonen 2022

Onze Special Lonen 2022 is een handig naslagwerk voor werkgevers en hr-medewerker.

Deze special bevat actuele cijfers van onder meer het minimumloon, premiepercentages werknemersverzekeringen, inkomensafhankelijke bijdrage Zvw, premies WW en arbeidskortingen, LIV en LKV en het gebruikelijk loon voor de dga. Tevens bevat deze editie informatie over bijvoorbeeld de auto van de zaak, de thuiswerkvergoeding, de WKR en de transitievergoeding.

De hoofdstukken 7 tot en met 10 in deze special gaan in op diverse coronagerelateerde maatregelen. Daarbij vinden wij het belangrijk om te vermelden dat er vanuit de overheid vrijwel constant nieuwe aanvullingen op of verbeteringen van (nieuwe) coronaregelingen komen. Het overzicht in deze special is geschreven met de kennis tot en met 12 januari 2022, 17.00 uur. De meest actuele informatie over de diverse corona-gerelateerde maatregelen vind je op de site van onze corona helpdesk.

Deze special is onderverdeeld in tien categorieën:

  1. Varia loon- en premieheffing
  2. Vervoer
  3. Werkkostenregeling
  4. Wet tegemoetkoming loondomein
  5. Wet DBA
  6. Varia arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht
  7. Corona en thuiswerken
  8. Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid
  9. Corona en bijzonderheden werknemer
  10.  Overige corona-actualiteiten voor werkgevers

 

Download de Special Lonen 2022

Meer informatie

Heb je vragen over onze Special Lonen of wil je graag eens van gedachten wisselen over één of meerdere onderwerpen uit de special? Neem dan contact op met onze adviseurs.

Terug

Nog niet uitgelezen?