Skip to main content

Accountant voor vrije beroepen

Specifieke wet- en regelgeving, professionele standaarden, ethische codes, als vrije beroeper ben jij je hier maar al te goed van bewust. Financiële transparantie en integriteit zijn voor jou dan ook essentieel. Het werken met een gespecialiseerde accountant voor vrije beroepen is dan wel zo prettig.

Jouw financiële huishouding en processen transparant en efficiënt inrichten? Zodat jij jouw tijd zoveel mogelijk aan je eigen specialisme kunt besteden. Bel of mail ons.

Financiële transparantie en integriteit

Heb je een vrij beroep in bijvoorbeeld de zorg, dan draag je een grote verantwoordelijkheid naar patiënten of cliënten. Bovendien ben je gebonden aan specifieke wetten en regelgeving en moet je voldoen aan strenge professionele standaarden en ethische codes, zoals geheimhouding van (medische) informatie en het handhaven van een hoge kwaliteit. En dan hebben we het nog niet eens over het werken met vergoedingen van (zorg)verzekeraars, contractonderhandelingen en specifieke administratieve processen. Geen wonder dus dat financiële transparantie en integriteit essentieel zijn.

Dan is het prettig om een specialist met kennis van zaken en ruime ervaring aan je zijde te hebben. In welke specifieke vrije beroepen wij als accountant voor vrije beroepen gespecialiseerd zijn? Onder andere:

 • Medisch specialisten
 • Huisartsen
 • Tandartsen
 • Fysiotherapeuten
 • Dierenartsen

Eén aanspreekpunt, een veelheid aan topics

Zet je ons in als jouw accountant voor vrije beroepen, dan kun je rekenen op een vast aanspreekpunt voor een veelheid aan mogelijkheden. Schakel ons bijvoorbeeld in voor:

 • Opstellen van juridische en fiscale samenwerkingsverbanden
 • Vinden van een juiste balans tussen privé-uitgaven en praktijkinkomsten
 • Begeleiding bij de start en vermogensopbouw van een praktijk
 • Financiële planning tot en met jouw pensioen
 • Financiële begeleiding van maatschappen in relatie tot een stafmaatschap/ziekenhuis
 • In kaart brengen van cijfers van jouw praktijk in verhouding met die van collega’s
 • Controleren of je geen gelden bij zorgverzekeraars laat liggen

Haal voordeel uit meer dan alleen accountancy

Stolwijk Kelderman heeft in de loop der jaren veel kennis van en ervaring met financiële strategie en advies voor vrije beroepen. Onze accountants gespecialiseerd in vrije beroepen zijn voor jou dan ook een volwaardige gesprekspartner, met verstand van zaken.

En met Stolwijk Kelderman als jouw accountant voor vrije beroepen heb je ook de rest van Stolwijk Kennisnetwerk tot je beschikking. Met persoonlijke aandacht en korte lijnen, die in jouw voordeel denken en werken. Dit betekent dat jij specialisten tot je beschikking hebt voor:

Waarom Stolwijk Kelderman als accountant voor vrije beroepen?

Met efficiënte werkprocessen profiteer jij van snelle (inter)actie en regelmatig persoonlijk contact met jouw eigen vertrouwde adviseur.

Een doordachte financiële planning tot en met jouw pensioen.

Alle specialismen, kennis en ervaring om jou te helpen je zaken goed vorm te geven.

Jouw financiële huishouding strategisch geoptimaliseerd

Jouw financiële processen en resultaten op orde hebben? Efficiëntie en effectiviteit in jouw voordeel maar ook voor jouw patiënten of cliënten? Bel of mail ons.