Maak je keuze

Ondernemen wordt makkelijker als er een team van specialistische professionals achter jou staat

Neem vrijblijvend contact op en bel 0314-369111

Waarom word jij wijzer van Stolwijk Kennisnetwerk?

  • Kennisorganisatie

    Als kennisorganisatie bieden wij jou toegang tot een verrassend veelzijdig aanbod van specialistische ondernemersdiensten

  • Toegevoegde waarde

    Een vertrouwde persoonlijke adviseur, vernieuwende aanpak en een brede kijk op ondernemerschap maken het verschil

  • Duurzaam succes

    Het gedrag van jouw klanten, de markt en jouw medewerkers verandert continu. Stolwijk Kennisnetwerk speelt in op alle facetten

Het voordeel van één partij die jou als ondernemer vérder helpt

Binnen Stolwijk Kennisnetwerk (SKN) bundelen wij een aantal kennisgebieden op financieel, bedrijfskundig, economisch en personeelsniveau. Vanuit deze verschillende disciplines hebben wij een 360 graden overview, zodat wij onze klanten beter en vollediger kunnen adviseren.

De specialistische aanpak die SKN hanteert helpt om samen oplossingen te vinden. Dat vormt één van de belangrijkste redenen waarom wij ervoor hebben gekozen deze netwerkorganisatie verder vorm te geven. De volgende organisaties maken onderdeel uit van Stolwijk Kennisnetwerk:

Stolwijk Kelderman

Stolwijk Kelderman is in de basis gespecialiseerd in accountancy en fiscaliteiten, echter niet in de zin van hoe een traditioneel accountantskantoor opereert. Via een vertrouwde adviseur krijg je via Stolwijk Kelderman toegang tot een groot netwerk van specialisten op het gebied van bedrijfsadvies in de breedste zin. Stolwijk Kelderman beschikt over een omvangrijke controlepraktijk (WTA vergunning van de AFM) en speelt continu in op vernieuwing en digitalisering, met als doel haar klanten duurzaam succesvol te kunnen laten zijn. Een onderdeel hiervan zijn de verregaande inspanningen die Stolwijk Kelderman levert om ondernemers en bestuurders real time inzicht te verschaffen als het gaat om cijfers, kansen, en het realiseren van doelstellingen.

Vitacon Luteijn

Vitacon Luteijn beweegt mensen het beste uit zichzelf te halen. Dit geldt niet alleen voor medewerkers op de werkvloer, maar ook voor directies en leidinggevenden. Vitacon Luteijn werkt met een team van vaste en aangesloten deskundigen en heeft een gezonde drive. Via een treffende combinatie van samenwerking en betrokkenheid zorg jij samen met Vitacon Luteijn voor een maximale output in jouw organisatie.

Vitacon Luteijn wordt gedreven door deskundigheid. Specialisten op het gebied van Mens & Organisatie, Preventie & Verzuim en Salaris & Advies vormen de juiste synergie, die leidt tot een gezonder fundament onder jouw organisatie.

TLA e-fficiencyspecialisten

Voor jouw organisatie is het essentieel dat jouw bedrijfsvoering efficiënt verloopt en dat werkprocessen gestroomlijnd zijn. Alleen dán kun jij blijvend inspelen op de wensen en eisen van jouw klanten: een must in de snel veranderende wereld van vandaag. De e-fficiencyspecialisten van TLA helpen jouw organisatie slagvaardig en efficiënt te opereren. Optimalisatie van jouw processen, grip op jouw financiën, betrouwbare managementinformatie en / of IT-advisering: de adviseurs van TLA e-fficiencyspecialisten hebben alle kennis in huis die jou helpt niet harder, maar maar slimmer te werken!

Stolwijk Philipsen

Bij Stolwijk Philipsen start samenwerken altijd met een klik. Er samen zin in hebben, er samen voor willen gaan. Als ondernemer kun je bij Stolwijk Philipsen gerust jezelf zijn en gewoon in jouw werkkloffie binnenlopen. En als je ergens over twijfelt, dan bel je meteen. Dat vinden ze er het allermooiste. Want pas dan ontstaat het leukste contact, de beste samenwerking. Stolwijk Philipsen wil namelijk graag weten wat jou als persoon drijft. Natuurlijk houden ze de cijfers als geen ander voor jou in de gaten, daar kun je van op aan. Maar zij kunnen jouw organisatie pas echt vooruit helpen als deze twee zaken, de mens en de cijfers, in balans zijn. Dan klopt het helemaal.

Stolwijk vanWijk

Presteren, hart voor de zaak hebben en oog voor mensen tonen. Als ondernemer weet jij hoe je het verschil maakt in jouw branche en in jouw dagelijks werk. Het kopen of verkopen van een bedrijf behoort echter níet tot jouw dagelijkse kost. Integendeel: in het algemeen heb jij hiermee slechts één of enkele keren in jouw leven te maken. Een goede deal sluiten, vanuit een goede strategie, is geen eenvoudige zaak. En fouten zijn onherstelbaar!

Met Stolwijk vanWijk schakel je een deskundige en ervaren adviseur in, waardoor de kans op een succesvolle overname of fusie flink groter wordt. Een persoonlijk adviseur die jóúw belang centraal stelt.

Stolwijk PietersBerg

Als ondernemer weet jij dat succes nu eenmaal kan worden afgewisseld door zorgen. Als je het punt bereikt waarop je de controle over jouw bedrijfsvoering en de financiën niet meer geheel in handen hebt, is het tijd voor verandering. Stolwijk PietersBerg adviseert en begeleidt jou, wanneer jouw bedrijf toe is aan herstructurering en overlegt met betrokken partijen zoals banken, accountants en investeerders.

Stolwijk Publiek Advies

Als bestuurder, manager of beleidsmedewerker moet je scherpe keuzes maken. Want jij voelt als geen ander de druk op de publieke sector. Meer vraag, minder mensen en budget om die vraag mee in te vullen. Bovendien speelt de publieke opinie een grote rol. Wat is dan voor jouw organisatie de weg naar het meest efficiënte en effectieve resultaat? Legitiem, kwalitatief, transparant en met oog voor de mens?

De specialisten van Stolwijk Publiek Advies hebben in de loop der jaren volop kennis en ervaring verzameld. Zet ze in voor beleidsanalyses en -advies, organisatieadvies, project- of programmamanagement en het smeden van succesvolle samenwerkingsverbanden.