Maak je keuze

Sessie Wet toekomst pensioenen

01 nov 2022

30 november 2022 | 09:30 – 11:00 uur | Zevenaar

 

De thema’s

Met de nieuwe Wet toekomst pensioenen verandert het Nederlands pensioenstelsel. In de nieuwe situatie bouwt iedereen pensioen op via een premieregeling. Maar wat houdt dit nu precies in? Wat moet je doen of juist laten? In onze sessie Wet toekomst pensioenen vertelt pensioenspecialist Ron Mulder je er alles over.

Wat hij nog meer meeneemt in zijn presentatie?

  • De Regeling voor Vervroegde Uittreding
  • Een deel van het pensioen bij ingang ineens uitkeren/afkopen

Waarom

Op de hoogte blijven van fiscale ontwikkelingen is voor jou als adviseur een must. Toch blijkt het in de praktijk vaak lastig voor kleinere accountants- en administratiekantoren om een vaktechnisch overleg te vormen. Daarom bieden we je de kans om deel te nemen aan onze Fiscaal & Actueel sessies, maar organiseren we in het kader van actualiteiten ook graag individuele sessies zoals deze. Kennis delen, van elkaar leren en je eigen vraagstukken centraal kunnen stellen, daar gaat het ons om. Zo zorgen we er samen voor dat jouw kennis up-to-date is en jij je klanten optimaal kunt adviseren.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze pensioensessie, onze jaarlijkse serie Fiscaal & Actueel-sessies of ons complete Expertise Servicepakket voor administratie- en accountantskantoren? Klik hier of bel 0314 – 369 111. Wij helpen je graag.

 


Nu aanmelden voor dit event

Data en tijden:

  • 30/11/2022 09:30 - 11:00 uur in Zevenaar

Locatie:
Mercurion 3, Zevenaar

Kosten:
€ 50,-


Delen via Social Media