Maak je keuze

Public Class: Het BBV en een efficiënt jaarrekeningproces

26 januari 2023 | 13:00 – 16:30 uur | Doetinchem | kosteloos

Niets zo belangrijk als juistheid van en transparantie over de financiële gegevens van jouw gemeentelijke organisatie of gemeenschappelijke regeling. Weten wat er verandert in het Besluit begroting en verantwoording provincies en gemeenten (BBV) is dan ook geen luxe, maar noodzaak. En dan graag op een zo overzichtelijk en begrijpelijk mogelijke manier. Daarom organiseren we ook in januari 2023 weer de Public Class ‘Het BBV en een efficiënt jaarrekeningproces’. Deelname is kosteloos. Meld je vandaag nog aan.

Jouw resultaat

Na deze middag ben je op de hoogte van de belangrijkste aandachtspunten voor het opstellen van de jaarrekening over 2022 en weet je wat er wijzigt in het BBV ten opzichte van voorheen. Ook hoor je meer over wat er van je wordt verwacht voor de aanlevering van het SiSa-verantwoordingsdocument.

Doelgroep

Deze jaarlijks terugkerende bijeenkomst is speciaal voor financieel specialisten en functionarissen van gemeenten en gemeenschappelijke regelingen.

Aanpak

Hester de Feiter RA en Reinier Gosselink-Wolbrink RA geven je aan de hand van praktijkvoorbeelden en op basis van hun kennis en jarenlange ervaring tips en nieuwe inzichten. Zo kom jij tot een zo efficiënt mogelijk jaarrekeningproces met naleving van alle BBV-regelgeving.


Nu aanmelden voor dit event

Data en tijden:

  • 26/01/2023 13:00 - 16:30 uur

Locatie:
De Graafschap, Stadion de Vijverberg | Lijsterbeslaan 101a | Doetinchem

Kosten:
kosteloos


Delen via Social Media