Maak je keuze

PE-training auto en fiscus

25 aug 2021

5 oktober 2021 | 15.00 – 19.30 uur | € 285 | 4PE

Hoe zit het met jouw kennis op het gebied van autobelastingen? Ben je helemaal up-to-date en kan je jouw cliënten optimaal informeren en adviseren? Nee? Laat je dan bijpraten door autobelastingexpert Mr. Heleen Elbert tijdens de PE-training auto en fiscus. Op praktische wijze vertelt Heleen je meer over alle relevante actualiteiten. Ze bespreekt niet alleen de bijtelling, maar ook de grijskentekenregeling en de voordelen van milieuvriendelijke auto’s en bijbehorende regelingen. Daarnaast gaat ze dieper in op het Wetsvoorstel Normerende Regeling Persoongebonden Mobiliteit dat per 1 januari in werking treedt? En hoe zit het eigenlijk met de op Prinsjesdag aangekondigde wetswijzigingen? Zoals je leest een interessante PE-training die je niet mag missen!

Jouw resultaat

Na afloop van deze PE-training ben je helemaal op de hoogte van de risico’s en kansen op autobelastinggebied.

Doelgroep

Deze training is zeer geschikt voor iedereen die wel eens met autobelastingen te maken heeft; belastingadviseurs, accountants en administrateurs met basiskennis over de autobelastingen.

Aanpak

In deze interactieve training praat autobelastingspecialist Mr. Heleen Elbert je helemaal bij over het thema auto en fiscus. Als oud-belastinginspecteur geeft Heleen je daarnaast ook een aantal praktische tips die je toe kunt passen in een discussie met de Belastingdienst. Natuurlijk is er volop gelegenheid voor inbreng van eigen casuïstiek en het stellen van vragen.

Onderwerpen

Heleen behandelt diverse onderwerpen. Denk daarbij niet alleen aan de wirwar van regels rondom de bijtelling maar bijvoorbeeld ook aan:

  • de grijskentekenregeling
  • de voordelen voor milieuvriendelijke auto’s
  • de MIA, SEBA en SEPP regeling
  • de gevolgen van het Wetsvoorstel Normerende Regeling Persoonsgebonden Mobiliteit
  • de wetswijzigingen n.a.v. Prinsjesdag

Docent

Mr. H.A. (Heleen) Elbert is fiscaal-jurist, gespecialiseerd in autobelastingen. Zij is bestuurslid van de Vereniging Zakelijke Rijders en is als promovenda en gastdocent verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Heleen is een veelgevraagd spreker op congressen en heeft een aantal boeken over autobelastingen op haar naam staan. Via haar website Auto & Fiscus geeft ze elke week een update over het laatste autobelastingnieuws.

Permanente Educatie-punten (4 PE)

Als erkende instelling bij het Register Belastingadviseurs (RB) zijn wij in staat om deze hoogwaardige, praktijkgerichte training te organiseren. Voor het bijwonen van deze training kunnen wij je 4 PE-punten toewijzen.

Nederlandse Orde van Belastingadviseurs: Eigen inbreng volgens PE-reglement

Nederlandse Orde van Advocaten: Eigen inbreng volgens Verordening Vakbekwaamheid

Programma

14.45 – 15.00 uur            Inloop met koffie/thee en iets zoets
15.00 – 17.00 uur            Blok 1
17.00 – 17.30 uur            Warme maaltijd
17.30 – 19.30 uur            Blok 2

Deze PE-training wordt gegeven bij Zalencentrum Staring in Zevenaar. Wij vragen extra aandacht voor het meenemen van je Coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app.


Nu aanmelden voor dit event

Data en tijden:

  • 05/10/2021 van 15.00 tot 19.30 uur

Locatie:
Zalencentrum Staring | Grietakkers 3 | 6905 CD Zevenaar

Kosten:
€ 285


Delen via Social Media