Maak je keuze

Maak kennis met SKN

30 mrt 2023

11 mei 2023 | 15:30 – 17:00 uur | Mercurion 3, Zevenaar

Wil jij ontdekken welke kansen er voor jou zijn bij Stolwijk Kennisnetwerk op het gebied van accountancy, fiscaliteit, HRM, proces & IT, bedrijfsoverdracht of publiek domein? Of denk je aan een carrièreswitch? Kom dan kennis maken met Stolwijk Kennisnetwerk (SKN) op 11 mei 2023.

Kom langs en ervaar! Dat gaat natuurlijk het beste live. Zo proef je de fijne sfeer en kun je in gesprek met jouw potentiële collega’s. Wie weet, misschien ben jij straks wel één van hen! Dus zet die datum in je agenda en zorg dat je erbij bent. Wij kunnen niet wachten om je te verwelkomen!

Wat kun je verwachten tijdens deze middag?

We heten je van harte welkom met een lekkere versnapering en een verfrissend drankje. De middag start met een kickoff over SKN, waarin we je laten zien wie we zijn en waar we voor staan. Maar er is nog veel meer te ontdekken bij SKN! Maak kennis met onze verschillende labels en ontmoet nog meer SKN-ers. Kom er achter welke opleidingsmogelijkheden wij te bieden hebben.

We sluiten de middag SAMEN af, zo kun jij nog eventuele vragen op ons afvuren. Dit alles duurt ongeveer anderhalf uur. Je bent daarna volledig op de hoogte van wat SKN jou te bieden heeft en wat je kunt verwachten als je bij ons aan de slag gaat. Kortom, mis deze kans niet en kom ontdekken wat SKN voor jou kan betekenen!

Wanneer:

Donderdag 11 mei vanaf 15:30 tot 17:00 uur.

Voor wie:

Ben jij een nieuwsgierige student, starter, zij-instromer of professional en ben je op zoek naar een geweldige werkgever? Dan is deze middag speciaal voor jou! Wij gooien onze deuren open en laten je graag zien wat SKN als werkgever te bieden heeft.

Waar:

Mercurion 3 | Zevenaar

Kom je met het OV? Dan zorgen wij voor pendelvervoer vanaf Station Zevenaar. Dit kun je aangeven bij je aanmelding. Kom je met eigen vervoer? Je kunt gratis parkeren op de parkeerplaats bij ons kantoor of de parkeerplaats bij Bent Sports op 1 minuut loopafstand.

Is Zevenaar niet echt naast de deur voor jou?
Geen probleem, want wij hebben ook kantoren in Doetinchem, Wijchen én Deventer. De sfeer die je 11 mei in Zevenaar proeft, ervaar je ook op onze andere kantoren. We nodigen je van harte uit in Zevenaar om kennis te komen maken. Wie weet, hebben wij jouw droombaan op één van de andere kantoren bij jou in de buurt.

Ontdek waarom werken bij SKN jouw carrière een boost geeft!

Bij SKN gaat het om meer dan alleen kennis en expertise. Wij zijn een team van ruim 250 gepassioneerde professionals verdeeld over zeven specialistische labels, die samenwerken om onze klanten de beste oplossingen te bieden. Of het nu gaat om accountancy, fiscaliteit, HRM, proces & IT, bedrijfsoverdracht of publiek domein – SKN heeft alle disciplines in huis. En onze kantoren zijn verspreid over maar liefst vier locaties! Bij ons staat samenwerking centraal en zijn de lijnen kort, waardoor we altijd een 360 graden overzicht hebben en onze klanten volledig kunnen adviseren.

Als je bij SKN werkt, dan word je elke dag uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. En dat niet alleen op professioneel vlak, maar ook op persoonlijk gebied! Hier krijg je alle kansen om uit te groeien tot de professional die jij wilt zijn. Bovendien hangt er een super gezellige sfeer bij SKN. We zijn een club van toffe mensen die goed met elkaar overweg kunnen en elkaar helpen waar nodig. Samenwerken is dan ook het sleutelwoord!

Vacatures

Benieuwd naar onze vacatures? Hier vind je ze!


Nu aanmelden voor dit event

Data en tijden:

  • 11/05/2023 | 15.30 - 17.00 uur

Locatie:
Mercurion 3 | Zevenaar


Delen via Social Media