Maak je keuze

Box 3: de stand van zaken

Wil je contact met onze adviseurs? Bel:  0314-369111

Wat kan Stolwijk Kennisnetwerk voor jou betekenen omtrent de Box 3-wijzigingen?

  • De Box 3-Helpdesk helpt en adviseert

    Onze specialisten zijn continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en staan klaar om al je vragen over de Box 3-wijzigingen te beantwoorden.

  • Actuele nieuwsvoorziening

    Onderaan deze pagina tref je actuele berichtgeving.

  • Adviezen en tips

    Op deze pagina tref je belangrijke adviezen en tips. Daarmee helpen wij je bij het maken van de juiste keuzes.

Onze specialist(en)

Onze Box 3-Helpdesk adviseert je

Op 24 december 2021 heeft de Hoge Raad geoordeeld dat de manier waarop vermogen in box 3 wordt belast in strijd is met het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens (EVRM). Op deze pagina bundelen wij onze publicaties over dit onderwerp.

Onze Box 3-specialisten staan niet alleen: zij worden achter de schermen geholpen door zo’n 175 zeer diverse professionals, die à la minute in actie komen om oplossingen te vinden voor de vraagstukken en uitdagingen die gaan ontstaan door de wijzigingen in Box 3.

Steeds actueel

Wij stellen alles in het werk om de informatie op deze pagina – en de hieruit voortvloeiende artikelen en pagina’s – zo actueel mogelijk te houden. Vrijwel iedere dag komen er nieuwe inzichten naar buiten of worden nieuwe plannen gepresenteerd. Deze zijn mogelijk van invloed op jouw situatie. Houd deze pagina daarom goed in de gaten en heb je behoefte aan advies dat past bij jouw situatie? Neem dan contact op met één van onze specialisten.

Nieuwsoverzicht

Onderaan deze pagina tref je een nieuwsoverzicht met verwijzingen naar de meest actuele berichtgeving rondom de Box 3-plannen.

Meer informatie

Actuele informatie vanuit de Rijksoverheid over dit onderwerp lees je hier.

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact op met ons team van specialisten:

t   0314 369 111
e   box3@sknetwerk.nl

Meer informatie

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, kun je de volgende websites raadplegen:

Disclaimer

Op deze webpagina en in de nieuwsberichten verstrekt SKN algemene informatie gebaseerd op de ons thans bekende informatie en de thans geldende wet- en regelgeving. Voor zover deze webpagina juridische informatie verstrekt, beoogt SKN niet om juridisch advies te verlenen voor je concrete situatie. De inhoud van deze webpagina is door SKN met zorg samengesteld mede op basis van door derden verstrekte informatie. SKN aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheid of onvolledigheid van de verstrekte informatie, daar iedere situatie uniek is.